Hoe gebruik je arganolie voor het haar

Je kunt arganolie op verschillende manieren voor je haar gebruiken - als shampoo, conditioner of als haarbehandeling.

Arganolie als shampoo

Was je haar met een shampoo die geschikt is voor je haartype. Breng het aan op uw hoofdhuid en minimaal op de punten. Een goede shampoo legt de basis voor gezond haar.

Arganolie als conditioner

Gebruik een conditioner die uw shampoo aanvult. Conditioneer één keer per week met een masker als uw haar krullend, stug of dik is om pluizig haar te verminderen en uw haar in model te brengen.

Argan olie voor haarbehandeling

Spoel uw haar grondig uit en handdoekdroog. Gebruik het om het overtollige water op te zuigen door in uw haar te knijpen. Vermijd wrijven met de handdoek.

Giet een kleine hoeveelheid arganolie in uw handen en wrijf het tussen uw handpalmen. Gebruik niet te veel, anders ziet uw haar er vet uit. Als uw haar langer is, voeg dan iets meer olie toe. Werk de arganolie door je haar, begin bij de punten en werk zo naar boven toe naar je hoofdhuid.

Föhn uw haar indien gewenst. Gebruik een diffuser voor krullend of golvend haar om uw natuurlijke look te versterken.

Hoe gebruik je arganolie om haaruitval te behandelen

De beste manier om arganolie te gebruiken in combinatie met een haarverliesbehandeling is om het 's nachts in de hoofdhuid te masseren om de hoofdhuid te stimuleren en de poriën te openen. U kunt ook een topische formule zoals minoxidil aanbrengen, zodat beide de haarfollikels volledig voeden. Na een paar weken behandeling zult u een aanzienlijke verbetering merken in de kwaliteit, het uiterlijk en het gevoel van uw haar.

Je hebt je succesvol ingeschreven!
Deze e-mail is geregistreerd
ico-collapse
0
Recent bekeken
Top
ic-expand
ic-cross-line-top