Over ons

Wij zijn Saramah

Als innovatief merk richt Saramah zich op het aanbieden van de beste natuurlijke, biologische haar- en lichaamsproducten op basis van arganolie. Wij staan voor de integriteit en uitzonderlijke kwaliteit van onze producten, die uitsluitend bedoeld zijn om gezondheid en welzijn te bevorderen.

Ontdek

De essentie van Saramah

De essentie van Saramah ligt in onze kernwaarden en merkfilosofie. Wij geloven dat Arganolie al eeuwenlang een centrale rol speelt in schoonheid en wellness, maar dat het ook gaat om het behoud van de geschiedenis en het erfgoed van een wonder in de Marokkaanse woestijn.

Ontdek

Onze waarden

Onze waarden zijn simpel en draaien voornamelijk om:

  • Schoonheid
  • Gezondheid
  • Welzijn
Ons product

Saramah Pure Arganolie

Onze 100% zuivere en hoogwaardige biologische arganolie is rechtstreeks afkomstig uit de arganbossen ten zuidwesten van Marokko. Uitstekend voor haar-, huid- en nagelverzorging, de vitaminen en essentiële vetzuren (EFA's) in arganolie herstellen beschadigde huid, gaan veroudering en striae tegen, voorkomen haaruitval, gaan roos tegen, hydrateren en versterken de huid.

EU- en VS-gecertificeerde biologische arganolie

Onze jarenlange inzet voor kwaliteit en zuiverheid is even standvastig als de diepgewortelde Arganboom, die door de Berbers ook wel de "Boom des Levens" wordt genoemd.

Hoogste ISO-normen met meer dan 4 certificeringen

Ons immense respect voor de Arganbomen waaruit de Arganolie van één enkele bron wordt gewonnen, impliceert dat niets minder dan de hoogste productienormen aanvaardbaar is.

Meerdere producten in verschillende geuren

Ons volste vertrouwen in het vastleggen van de heilzame goedheid van Arganolie heeft geleid tot de ontwikkeling van een collectie bad- en schoonheidsproducten met geheel natuurlijke geurversterkingen.

Wereldwijde verzending

Onze onwrikbare vastberadenheid om de rijke Marokkaanse cultuur die het best tot uiting komt in Arganolie, onder de aandacht te brengen, is om deze olie aan iedereen over de hele wereld te brengen.

Je hebt je succesvol ingeschreven!
Deze e-mail is geregistreerd
ico-collapse
0
Recent bekeken
Top
ic-expand
ic-cross-line-top