Arganolie voor de behandeling van

Haarproblemen

Slechte haardagen worden vaak veroorzaakt door breekbaar en pluizig haar, roos, droge hoofdhuid, beschadigde haarcellen, onvoldoende bloedcirculatie, gespleten haarpunten of een combinatie van deze factoren. Arganolie pakt het meeste van deze problemen aan.

Arganolie voor de behandeling van

Breekbaar en pluizig haar

Arganolie behandelt droog, ruw en onhandelbaar haar en voorkomt dat het haar breekt, dunner wordt en gaat pluizen. Breekbaar en pluizend haar is vatbaar voor haarbreuk, wat resulteert in haaruitval. Arganolie verzacht de haarschubben door diep in de haarvezel te dringen, waardoor je haar glad, zacht en glanzend blijft.

Arganolie voor de behandeling van

Gespleten haarpunten

Ondervoeding, UV-schade, gebrek aan vocht en te veel styling veroorzaken gespleten haarpunten. Arganolie behandelt gespleten haarpunten op wonderbaarlijke wijze door de gezondheid van het haar te herstellen. Het laat het haar herleven door het te voeden en hydrateren met de broodnodige vetzuren en vitamines.

Arganolie voor de behandeling van

Haaruitval

Arganolie is één van de meest effectieve traditionele en natuurlijke remedies tegen haaruitval, voor gezond haar en een gezonde hoofdhuid vanwege de voeding die het biedt. Het inmasseren van arganolie op de hoofdhuid vermindert haaruitval door de hoofdhuid te hydrateren en te voeden, de bloedsomloop te verbeteren en de haarzakjes te voeden.

Je hebt je succesvol ingeschreven!
Deze e-mail is geregistreerd
ico-collapse
0
Recent bekeken
Top
ic-expand
ic-cross-line-top